sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Vaalityötä tekemässä

Olimme lauantaina 25.10. Kontulan ostoskeskuksessa tekemässä seurakuntavaaleja tutuksi. Tarjolla oli lämmintä mehua ja karkkia. Seuraavan kerran olemme kahden viikon päästä lauantaina eli 8.11.2014 myöskin Kontulan ostoskeskuksessa kertomassa itsestämme.

Ihmisten kohtaaminen viimaisena lauantai-iltapäivänä oli uskomattoman antoisaa. Oli kylmä ja seisoimme neljä tuntia ulkona. Olimme kuitenkin tärkeän asian vuoksi värjöttelemässä ulkona. Tarjoamamme lämmin mehu lämmitti ohikulkijoita ja sellaisiakin, jotka jäivät pidemmäksi aikaa rupattelemaan kanssamme. Toivon, että myös meidän porukan kohtaaminen lämmitti ihmisten mieliä.

Aika moni tuntui ajattelevan, että me olemme jotenkin poliittisesti järjestäytyneitä ja siksi suhtautuivat meihin vähän ennakkoluuloisesti. Nuorten ja Perheiden Mikael ei kuitenkaan edusta mitään poliittista puoluetta. Edustamme Suomen ev.lut.kirkkoa. Itse toivoisin voivani edustaa kirkkoa ja olla samalla mukana tekemässä yhteiskunnastamme oikeudenmukaisempaa. Kirkolla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Kirkko on mukana esimerkiksi tekemässä erilaista hyväntekeväisyyttä diakonian muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti